Franceservice.nl

Uw schakel naar Frankrijk


 

Ons bedrijf

 

 

Wat kunnen wij voor u doen?

 


Franceservice.nl heeft jarenlange ervaring met het verzorgen van allerhande taaldiensten, hoofdzakelijk in het Frans en Engels.Bemiddeling:Vertegenwoordiging:


Salestrajecten:Trainingen:Vertaaldiensten:

Werkt u met Franse bedrijven maar u beheerst de taal onvoldoende? Wij nemen contact met uw relatie op en zorgen ervoor dat uw communicatie goed verloopt.


Bent u op zoek naar een tijdelijke versterking van uw team in Frankrijk, ten behoeve van een optimale vertegenwoordiging bij events, beurzen, zakelijke gesprekken of andere gelegenheden?

Wij bieden representatieve, zakenkundige mensen voor u die niet alleen Frans en Engels spreken maar ook de Franse cultuur goed kennen.

Bent u op zoek naar mensen die op tijdelijke basis in het Frans een salestraject voor u uitvoeren? Neem contact met ons op, wij helpen u verder.


Is uw Frans aan een opfrisbeurt toe? Wij verzorgen Franse gesprekbijeenkomsten, zowel voor groepen als 1/1

B2B: het verzorgen van speech-, taal- en examentrainingen in het Frans en Engels.

Examineren MBO niveau Engels en Frans voor onderwijsinstellingen volgens ERK niveau's

Speechtraining.


Vertalen, herschrijven, post-editing, proofreading van teksten in het Frans en het Engels.

Professioneel Inspreken van teksten voor diverse doeleinden.

Ondertitelen bedrijfsvideo's en alle soorten films (met aegisub)

 

 
Management

Geneviève van Panhuys is de persoon achter Franceservice.nl.

Zij is nativespeaker Frans en Nederlands en leeft in de twee culturen. Zij heeft jarenlange ervaring in het geven van trainingen, het ontwikkelen van Frans-Nederlandse initiatieven en is een netwerker in hart en nieren. Daardoor krijgt zij veel voor elkaar voor haar klanten.


Team

Wij werken in een netwerk van nativespeakers Frans en Engels. Allen zijn vakbekwame en ervaren taaldeskundigen, die service hoog in het vaandel hebben. Wij helpen u verder op weg naar Frankrijk. Bent u een Frans bedrijf? Dan helpen wij u verder in Nederland.